Press "Enter" to skip to content

Un proiect dus la bun sfârșit: licitația organizată de 1 Iunie în beneficiul copiilor cu deficiențe de vedere
Septembrie 2021

E minunat să începi un proiect nou: mobilizezi oameni, aduni resurse, cauți soluții la problemele care, inevitabil, apar….ai emoții pentru că nu știi sigur dacă va reuși sau nu…Apoi ești obosit….dar oboseala e plăcută căci ești satisfăcut că ai dus totul la bun sfârșit. Atunci când proiectul tău este legat de copii, de ziua lor, emoția se dublează pentru că nereușita ta ar putea însemna dezamăgirea lor și asta ar fi mai greu de suportat.

Așa am pornit la drum și așa am simțit în toată perioada în care am pregătit evenimentul de 1 Iunie: multe griji și foarte multe emoții.

Ce s-a întâmplat însă de 1 Iunie a depășit orice imaginație și orice așteptare: o extraordinară mobilizare de forțe în ciuda ploii și a frigului…așa încât, la doar câteva ore de la debutul evenimentului, nu doar că fusese strânsă suma de bani de care era nevoie pentru a cumpăra imprimanta Braille dar se făceau deja planuri pentru ce nevoi s-ar mai putea acoperi cu banii strânși.

Ce am făcut cu ei? Am cumpărat imprimanta promisă, bastoane speciale care să ajute copiii să se orienteze, materiale pentru școală: lupe, globuri pământești, atlase, truse de geometrie, jocuri de șah și multe altele, adaptate nevoilor acestor copii. Toate au ajuns la ei înainte de începerea anului școlar, așa încât, datorită vouă, dragi colegi, școala lor e un loc puțin mai bun anul acesta!

E greu sa vă povestim cum ne-au primit, cu câtă emoție ne-au dat diplomele pe care le-au pregătit (la imprimanta Braille) și cât de recunoscători au fost pentru ce le-am dăruit!

Pentru gestul vostru, al tuturor, pentru minunata zi de 1 Iunie, vă dăruim, din partea lor, această diplomă ce suntem siguri că vă va aduce multă bucurie!

Echipa organizatoare: Mihaela Durnescu, Ioana Peneș, Monica Pop, Rodica Stroe,  Florian Chiriță, Bogdan Miclescu