Press "Enter" to skip to content

Inimi pentru Inima Copiilor
Martie 2023

Mihaela Gheorghe, Roxana Baba-Gont, Sabine Epure, Adriana Avramescu, Luminita Gheorghe Ioana (Oana) Serban, Alexandra Onica și Marilena (Madi) Onica sunt colegele noastre de la Cameră. În acest articol nu vrem să vă povestim despre munca lor din diferite departamente, ci despre o inițiativă minunată: aceea de a confecționa, valorifica și dărui minunate produse pentru susținerea Asociației Inima Copiilor care dezvoltă și finanțează proiecte ce vin în ajutorul copiilor născuți cu malformații cardiace sau cu alte probleme grave de sănătate.

Prima lor acțiune a debutat în luna octombrie a anului trecut când colegele noastre au început să confecționeze decorațiuni de Crăciun. În luna decembrie, decorațiunile Roxanei, brățările realizate de Mihaela, tablourile pictate de talentata Adriana, suporturile din lemn de nuc pentru lumânări realizate de Sabina, mierea de la albinele părinților Alexandrei, prăjituri pregătite de Sabina, Luminița și Oana, au fost vândute colegilor din alte departamente. Toți banii strânși au fost donați Asociației Inima Copiilor.

În luna martie a fost organizat cel de-al doilea târg, de data aceasta produsele fiind prezentate în holul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, cu ocazia Adunării Generale a Camerei București. Au fost expuse și vândute aici mărțișoare, tablouri, căni decorate, agrafe de birou, brățări, toate lucrate manual de fetele de la Cameră1.

Aceste inițiative ne fac să fim mândri de ele, dar și de colegii care le-au sprijinit, știind că sumele de bani sunt destinate unei cauze bune.

Și, deși știm că nu îi place să vorbim despre asta, vrem totuși să amintim că toate acestea nu ar fi posibile fără susținerea Președintelui Camerei care nu a ezitat, nici la propunerile fetelor și nici altă dată, la nicio inițiativă, oricât de fantezistă ar fi părut, în a susține o cauză bună. În final, toți, împreună, având alături și Fundația Notar 2006, am reușit să facem ce ne-am propus.

Așadar, acest articol este în primul rând despre colegele noastre de la Cameră, dar și despre toți colegii notari care au susținut și susțin astfel de inițiative. Este despre toți oamenii de bine din Camera București care nu uită că, împreună, cu puțin de la fiecare, putem aduce o schimbare în bine în lumea în care trăim.

Redacția Notar de București


1 Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi pe site-ul Camerei, la adresa Martie 2023, Despre mărțișoare și inimi bune (cnpb.ro)