Press "Enter" to skip to content

Colegii noștri, la Bilbao
Iunie 2023

O echipă nu este formată doar din jucători. Sigur că laudele se cuvin în primul rând lor, celor ce au dus greul și au obținut victoria. Dar ECHIPA, echipa este mai mult decât atât, ea cuprinde fiecare om care a muncit, care a sprijinit, care a crezut și care a fost lângă cei victorioși.

Așadar, laudele și mulțumirile se cuvin tuturor: liderilor care au acceptat ideea că putem lăsa puțin deoparte sarcinile dificile ale conducerii notariatului și ne putem bucura de o competiție sportivă, celor care au trăit fiecare moment lângă echipă de acasă, transmițând urări pe toate canalele, inclusiv cele de social media. Și, mai ales, se cuvin celor care au ales să nu plece într-un weekend la Bilbao ca să viziteze Muzeul Guggenheim, ci pentru a încuraja, de aproape, pe acești tineri valoroși care au dat tot ce au putut pe teren pentru victorie.

Atât de pregătită a fost galeria noastră, încât a stârnit invidia susținătorilor adversarilor … din culise am aflat că, ar fi câștigat bine colegii noștri, dacă ar fi acceptat să închirieze vuvuzelele susținătorilor celorlalte echipe, mult mai puțin echipați. Au fost acolo să îi încurajeze pe băieți când au avut emoții, să îi susțină când le-a fost greu, să se bucure alături de ei de fiecare victorie.

Până la urmă, frumusețea sportului vine și din solidaritatea membrilor echipei, care se transmite și susținătorilor de aproape sau de departe. Mulțumim, așadar, băieților, pentru că ne-au transformat pe toți, măcar pentru câteva zile, într-o echipă, dar și colegilor noștri, Irina Daniilescu, Andreea Niculescu, Iulia Iordache, Sorin Marina și Radu Berevoianu, notari din Camera București care au fost în tribune alături de ei.

Notar de București